KAMINI BEZ DIMA

Xaralyn su 1994. godine počeli proizvoditi gorionike (ukrasni kamini) za koje nisu potrebni dimnjaci. To je dovelo do razvoja jednog od najsigurnijih bio etanolskih gorionika i najrealističnijih električnih kamina na tržištu. Njihovi gorionici sa keramičkim uloškom odobreni su od strane TUV-a, a sadrže kamen unutar gorionika koji apsorbira bio etanol i čini ga sigurnijim, stvarajući ljepši plamen.

Vođeni ambicijama i strašću  za inovacijama trudimo se postići najviše standarde kvalitete i sigurnosti. Iako su keramički gorionici Xaralyn najsigurniji dostupni proizvodi na tržištu, to nas ne zaustavlja pri daljnim nastojanjima za usavršavanjem.

Još jedan korak ka realističnosti prikaza plamena učinjen je uvođenjem 3D električnog plamena.


Naše inovativne kreacije omogućavaju nove načine grijanja Vaših domova, događanja na otvorenim prostorima, te se često koriste i u projektima s visokim estetskim zahtjevima, kao npr. ugradnja plamena u zidove, stolove, ormare, šankove i sl. Ukrasni kamini Xaralyn savršeno će se uklopiti u svaki prostor.

Okviri za ložišta

Istraži xaralyn okvire za ložišta

Zidni okviri za ložišta

istraži xaralyn zidne biokamine

Samostojeći okviri za ložišta

istraži xaralyn samostojeće okvire za ložišta

Plinska ložišta po mjeri

istraži Xaralyn plinska ložišta po mjeri

Ruby Fires Inserti 

istraži xaralyn inserte

SAVJETI, NOVOSTI, POSEBNE PONUDE DIREKTNO U VAŠ INBOX

    Da, želim besplatno putem newslettera primati obavijesti o aktualnim ponudama, novostima i događanjima. Odjava je moguća u bilo kojem trenutku.