Početna/XARALYN kamini na bioetanol

Xaralyn

Wilfred Kos bio je fasciniran kaminima već u ranoj dobi. Na kraju je u bioetanolu pronašao rješenje za postavljanje kamina u svaku sobu. Do tada je kamin bio rezerviran samo za odabranu klijentelu. Uz rješenje za izradu kamina koji radi na bioetanolu, nestala je potreba za dimnjakom. S ovom primjenom postao je jedan od prvih pionira u Europi u proizvodnji kamina na bioetanol. Godine 1996. razvio je kompletan asortiman kamenih i zidnih kamina s pravom vatrom, bez potrebe za dimnjakom.

Kako bi poboljšao tehniku ​​i prije svega, kako bi bio sigurniji, Wilfred Kos je osnovao tvrtku Clean Fire System. Od tog trenutka, Clean Fire System se bavi razvojem sigurnih i održivih sustava vatre za kamine bez dimnjaka. Slijedom toga 2005. godine sustav Clean Fires System dobiva svjetski patent za plamenik na bioetanol s keramičkim kamenom; keramički plamenik. Ovaj bioetanolski plamenik s keramičkim kamenom je revolucija u sigurnosti i mnogo ekonomičnija u uporabi od sustava koji su postojali do tada. Apsolutno siguran sustav koji se može koristiti bilo gdje u kući bez dimnih plinova, sustav koji koristi nefosilna goriva i CO2 je neutralan. Sustav Clean Fire nudi čistu alternativu kaminima na drva i plinskim kaminima. U 2017. godini razvoj odjednom dobiva novi momenat. Kao rezultat međunarodnih sporazuma o klimi, svjetska pozornost posvećuje se emisiji CO2 i emisiji čestica. U zemljama kao što je Nizozemska, odlučeno je da novoizgrađene kuće neće više biti priključene na plinsku mrežu, a postojeće isporuke plina kućanstvima moraju biti zaustavljene u roku od 30 godina.

Logično traganje ne može se propustiti. Započeta je nova tvrtka s već započetim proizvodnim pogonima u Europi i Aziji. Xaralyn je rođen!

Xaralyn nudi široku paletu sigurnih i ekonomičnih bioetanolnih kamina, energetski učinkovitih LED kamina i raznih komada namještaja u kojima se kamini mogu koristiti. Ovi proizvodi se prodaju u cijelom svijetu iz sjedišta u Nizozemskoj.

Naslov

Go to Top