Tagu električni kamini omogućuju vam uživanje u žaru i atmosferi vatre tijekom cijele godine. Tagu je specijaliziran za proizvodnju samostojećih električnih kamina sa deko okvirima.
Raznovrstan dizajn Tagu kamina čini ih pogodnim za klasične i moderne interijere.

Najviša kvaliteta i sigurnost su osigurani i potvrđeni certifikatom industrijskog standarda. Veliki izbor modela daju Tagu električnim kaminima novu dimenziju u uređenju vašega interijera. Plamen Tagu kamina unosi toplinu u vaše domove. Tagu kamini obogaćuju kućnu zonu odmora i opuštanja, zahvaljujući kojoj su stekli priznanje tisuća kupaca diljem Europe.

Mi nudimo proizvode koji se savršeno slažu s vašim osobnim ukusom i koji će se savršeno uklopiti u vrhunsku i sofisticiranu ideju uređenja interijera za koju ste tako naporno radili. Naš širok izbor stilova u kombinaciji s proizvodnim tehnikama vrhunske kvalitete čini kupnju kamina u Kamin Studio pametnim odabirom. Za kupnju ili savjet dovoljno je poslati upit na email adresu info@kaminstudio.hr, a možete nas i nazvati ili poslati poruku na 095 3299 486, 091 1599 181.

Čista i zelena toplina Za razliku od tradicionalnih kamina na drva i plin, električni kamini ne trebaju dimnjak i dovod svježeg zraka, te nude izvor topline bez emisije čestica. Svi naši električni kamini ne zahtijevaju dimnjak i ne proizvode dim.

Naslov

Go to Top