POSVJEDOĆI PLAMENU

Atra je francuska marka koja nudi široku paletu velikih i moćnih kamina i kaminskih umetaka.

Filozofija brenda Atra je ponuditi beskompromisni osjećaj i pogled na otvorenu vatru, kao i održavati visoku kvalitetu sagorijevanja, koja se očekuje od modernog kamina.

Širok raspon kaminskih umetaka daje bezbroj mogućnosti arhitektima i dizajnerima kada nastoje prilagoditi proizvod osobnom ukusu i stilu pojedinca. Moguće je kombinirati različite materijale kako bi se dobio pravi izričaj.

Atrin kupac je u potrazi za ekskluzivnim, po mjeri izrađenim proizvodom koji odgovara njegovom ukusu i načinu života.

Ovi kamini zbog maksimalano otvorenog pogleda na vatru stvaraju ugođaj otvorenog kamina. Vrata koja se podižu i opeke od vatrostalne gline samo su neke od karakteristika koje ovaj tip kamina čine vrlo privlačnim za svaki veći dom. Profinjeni dizajn te velika staklena površina omogućavaju da vatra dođe do svog punog izražaja. Atra kaminski inserti prikladni su za svaki tip interijera budući da mogu biti izrađeni prema Vašim potrebama.

Ono što dobivate izborom kamina iz Atra serije jedinstveno je i prekrasno ognjište najviše kvalitete,  te zahvaljujući velikoj staklenoj površini, izvanredan pogled na plamen. Vatra će biti glavni protagonist vašeg dnevnog boravka u hladnim danima dok predivan dizajn elegantno ističe ložište i kada kamin nije u upotrebi. Stvorite u vašem domu otmjenu i izuzetnu atmosferu čarobnim plamenovima.

Ne preostaje Vam drugo nego jednostavno uživati u pogledu na Vaš novi kamin!

ISTRAŽI SVE ATRA PLINSKE KAMINE

SAVJETI, NOVOSTI, POSEBNE PONUDE DIREKTNO U VAŠ INBOX

    Da, želim besplatno putem newslettera primati obavijesti o aktualnim ponudama, novostima i događanjima. Odjava je moguća u bilo kojem trenutku.