SVA LICA TOPLINE

Razvijajući suvremene načine grijanja koji su dizajnirani i sastavljeni u Italiji, naše inovativne kreacije omogućavaju nove načine za grijanje na plin u Vašem domu, događanjima na otvorenim prostorima i potrebama industrije.

Imamo širok raspon plinskih grijalica, plinskih kamina i vanjskog vrtnog namještaja i podnog grijanja. Plinski kamini pružaju široku i veliku sliku plamena, ali bez potrebe za nošenjem drva. Jednostavno i brzo paljenje pomoću daljinskog upravljača i minimalno čišćenje proizvoda samo su neke od prednosti Italkero proizvoda. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji, Italkero proizvodi za grijanje na plin pružaju puno topline, uz malu potrošnju. Ovaj talijanski brend jedan je od rijetkih specijaliziranih proizvođača kućnih toplinskih rješenja na plin.
Italkero je povijesna tvrtka s sjedištem u Modeni u Italiji i prisutna je na tržištu grijanja za osobne potrebe te u industriji još od 70-ih godina prošloga stoljeća. Italkero se naglo razvio i u kratkom vremenu postao vodeći proizvođač samostalnih plinskih grijalica koje karakterizira fleksibilnost ugradnje, ekonomičnost i kvaliteta. Naša je misija osigurati kvalitetu, sigurnost, nisku potrošnju, brinuti se za okoliš te stvoriti vezu sa suvremenim i inovativnim dizajnom.

Plinski kamini

Istraži ITALKERO plinski kamini

Vanjske grijalice

Istraži ITALKERO grijalice za terase

Mirror flame

Istraži ITALKERO mirror flame

Plinska ložišta

Istraži ITALKERO plinska ložišta

Plinske grijalice

Istraži ITALKERO plinske grijalice

Kaminski namještaj

Istraži ITALKERO fireplaces furniture

SAVJETI, NOVOSTI, POSEBNE PONUDE DIREKTNO U VAŠ INBOX

    Da, želim besplatno putem newslettera primati obavijesti o aktualnim ponudama, novostima i događanjima. Odjava je moguća u bilo kojem trenutku.