Danske ideje ZA grijanjE

Scan peći i kamini su mnogo više od fino izrađenih grijaćih komada namještaja. Scan je vodeći u ostvarivanju novih ideja i vrhunski je primjer u industriji grijanja. Scanovi proizvodi su odmah prepoznatljivi po njihovom jedinstvenom danskom i skandinavskom dizajnu. Svi proizvodi za grijanje na drva dolaze sa 5-godišnjom garancijom.

Scan dizajnira fino projektiran grijaći namještaj. Osim što se uvijek vodio najsitnijim pojedinostima i opcijama prilagodbe, Scanovi proizvodi su također odmah prepoznatljivi po svom kultnom izričaju suvremenog danskog dizajna.

Živjeti u trenutku, Scanova kreativnost, otvorenost i potraga za svježim inspiracijama gura industriju prema naprijed. Naši proizvodi za grijanje na drva uvijek istražuju nove ideje i koncepte koji proširuju granice onoga što je moguće po pitanju izrade kamina. Scan stvara ogromne mogućnosti za osobni izričaj, prepoznatljiv je i vrednuje nove ideje koje realizira u trenutku.

Peći na drva

Istraži SCAN peći na drva

Kamini i inserti

Istraži SCAN kamini i inserti

SAVJETI, NOVOSTI, POSEBNE PONUDE DIREKTNO U VAŠ INBOX

    Da, želim besplatno putem newslettera primati obavijesti o aktualnim ponudama, novostima i događanjima. Odjava je moguća u bilo kojem trenutku.