Početna/MILL norveški panel radijatori

Električno grijanje veoma je dobar izvor primarnog grijanja modernih domova. Može smanjiti pritisak početkom sezone grijanja, kada još nije toliko hladno i uz pomoć termostata održat vaš dom ugodno toplim i energetski učinkovitim, sukladno klimatskim potrebama.

Visokokvalitetni Mill norveški panel radijatori će vam omogućiti uštedu energije i pružiti ugodnu toplinu. Grijači elementi, koje ne vidite izvana, su važni za stvaranje ugodne topline. Naši kvalitetni paneli imaju aluminijski grijači element visoke učinkovitosti i brzog zagrijavanja. 

Mill norveški radijatori savršen su izbor za prostore koji trebaju konstantno grijanje tijekom zimske sezone, obzirom da su montirani na zid mogu biti uključeni i kada ste odsutni.

Opremljeni su sa X-aluminijskim grijačim elementom koji daje visoku učinkovitost i nisku površinsku temperaturu prednje fronte te 100% tihi rad. Tehnologija je utemeljena na konvekcijskom načinu rada, hladni zrak ulazi sa donje strane radijatora, prolazi i zagrijava se kroz X-aluminijski grijači element te šireći svoj volumen potiskuje topli zrak koji izlazi sa gornje strane radijatora.

Bitno je naglasiti da svi Mill norveški radijatori (zidni modeli) imaju IPx4 standard što ih čini pogodnima za kupaonice i ostale vlažne prostorije.

IPx4 standard = zaštita od direktnog prskanja vode

Kako bi vam život bio što praktičniji od sada nudimo potpuno WiFi integrirane panel radijatore, koji se mogu kontrolirati dodirom ekrana na vašoj Millheat aplikaciji. Pomoću aplikacije možete upravljati svim Vašim Mill WiFi uređajima na različitim lokacijama (kuća, stan, vikendica, ured, itd.) iz bilo kojeg dijela svijeta. Aplikacija je potpuno besplatna i nema skrivenih troškova.

„Hygge“ je norveška i danska riječ koja je zadnjih godina prihvaćena i u kulturama zemalja koje ne pripadaju Nordijskim zemljama. Riječ „hygge“ se često koristi kako bi se izrazio osjećaj za udobnost ili ugodnost, za osjećaj zadovoljstva i radost življenja. Mill utjelovljuje „hygee“ i Nordijski životni stil. Želimo da naši kupci imaju ugodan, topao i udoban dom bez obzira na niske vanjske temperature.

Zbog dobro poznatog hladnog vremena u Skandinaviji, provodimo mnogo vremena u zatvorenom prostoru. Stoga je za nas važno imati lijep i topao dom. Mill vam nudi oboje; zapanjujući Nordijski dizajn i ugodno i učinkovito grijanje.

Nisu pronađeni proizvodi koji odgovaraju vašem odabiru.

Naslov

Go to Top