jotul_logo_negative

Bezvremensko norveško UMIJEĆE

Jotul je jedan od najstarijih svjetskih proizvođača peći i kamina. Izgrađen na ponosnoj norveškoj baštini, Jotul kombinira finu izradu i umjetnost te se suočava s hladnoćom već 160 godina, točnije, još od 1853. godine.

Norveška priroda, kultura i obrt bitni su dijelovi našeg DNA. Naša strast za toplinom u kombinaciji s drevnim, ukorijenjenim tradicionalnim vještinama dodavanja estetskih kvaliteta svakodnevnom alatu, bitan je sastojak u definiranju duha Jotula.

Naši bezvremenski proizvodi premošćuju prošlost i sadašnjost te se integriraju s arhitektonskim kvalitetama modernog životnog prostora. Norveško umijeće izrade i funkcionalan dizajn naših proizvoda prožeti su istovremeno sadašnjim estetskim normama i dizajnerskim kvalitetama koje nadilaze kratkotrajne trendove. Dok je ljepota u oku promatrača, dobar dizajn je definitivno više nego što se čini. U Jotulu vjerujemo da forma prije svega treba slijediti funkcionalnost.

Znalac će kupiti Jotul jer zna da ništa nije prepušteno slučaju. Ponosni smo jer projektiramo i proizvodimo najkvalitetnije i najizdržljivije peći i kamine od lijevanog željeza na svijetu, ali i na kupce koji cijene naše proizvode.

Vaše nam je zadovoljstvo osnovni poticaj i rado dijelimo našu strast, vještine i znanja kako bi Vam Jotul bio doživotni izvor topline i udobnosti.

Naši klijenti zaslužuju apsolutno najbolje peći i kamine, stoga su svi naši proizvodi norveški ručni rad s materijalima vrhunske kvalitete. Štoviše, neusporediva trajnost naših proizvoda glavni je razlog zašto Jotul nudi vremenski najdulje jamstvo na tržištu. U prilog tome govori i činjenica da je naš model F602 najprodavanija i višestruko kopirana peć u povijesti.

Jøtul se, kao vodeći svjetski brand i globalni lider na tržištu, prodaje u 43 zemlje, na šest kontinenata. Naša svjesna prilagodba pojedinim tržištima, uvjetima i potrebama korisnika, vitalni je dio našeg međunarodnog uspjeha.
Sljedeće Jotulove brandove koje ponosno ističemo su Atra kamini i kaminski umetci, proizvedeni u Francuskoj i prilagođeni mediteranskim dizajnerskim zahtjevima, te Scan kamini i kaminski umetci, danskog porijekla prilagođeni kontinentalnim željama i navikama kupaca.

Peći na drva

Otkrijte široku ponudu Jøtul peći od lijevanog željeza koje se od 1853. godine proizvode u Norveškoj. Pridružite nam se u borbi protiv zime!

JØTUL peći na drva

Kamini na drva

Jøtul inserti i kazete poznati su po svojoj kvaliteti i snazi. Pogodni su za umetanje u gotove Jøtul obloge, savršeno se uklapaju u otvorena ložišta i fleksibilna su za izgradnju kamina prema individualnim željama.

JØTUL kamini na drva

Dodaci

Linija pribora za loženje dolazi u modernom i tradicionalnom dizajnu. Kod lokalnog trgovca saznajte više o cijeloj liniji.

JØTUL dodaci

SAVJETI, NOVOSTI, POSEBNE PONUDE DIREKTNO U VAŠ INBOX

    Da, želim besplatno putem newslettera primati obavijesti o aktualnim ponudama, novostima i događanjima. Odjava je moguća u bilo kojem trenutku.