Kamin po mjeri

Ukoliko želite posebno izrađen kamin po mjeri za vašu sobu i dom, opcije su neograničene. Nudimo širok izbor kamena, drva, opeka i ventilatora koji će pristajati vašim mjerama i dizajnu.

U našim izložbenim prostorima pronaći ćete uzorke materijala kao i izložbene modele koji će vam poslužiti kao inspiracija.

OBRATITE NAM SE

Projektiranje i 3D nacrti

3D vizualizacija kamina znatno olakšava postizanje maksimalnog rezultata. U mogućnosti smo izraditi 3D nacrt projekta za vaš kamin po mjeri. Takav prikaz moguće je naknadno koristiti za dodatna poboljšanja i podešavanja prije izrade finalnog nacrta.

Za izradu 3D nacrta naplaćujemo skroman iznos od 500 kuna. Ukoliko se odlučite na kupnju proizvoda, vaš će račun biti umanjen za isti.

OBRATITE NAM SE

Prerada otvorenih kamina

Ukoliko imate stari kamin otvorenog tipa i niste zadovoljni s količinom topline koju proizvodi, inteligentno rješenje može biti prerada kamina pomoću ugradbenih ložišta koje nudimo.

Otvoreni kamini proizvode veliku toplinu, ali isto tako kamin povlači u sebe velike količine toplog zraka koji zatim nestaje direktno u dimnjak te se na taj način veliki dio topline gubi odnosno grije ptičice vani na zimi umjesto vaš dom.

Instaliranjem inserta u otvoreni kamin moguće je povećati njegovu iskoristivost za čak 80 posto.

OBRATITE NAM SE

Projekti za barove, restorane i hotele

Nudimo projektna rješenja za jednu ili više prostornih jedinica. Možemo vam jednostavno prodati inserte ili sudjelovati u cjelokupnom procesu ugradnje sa izradom okvira i završnim obradama. Odabir pravog kamina ovisi o brojnim faktorima. Putem naše snažne mreže dobavljača, nudimo niz raznih brandova vrhunske kvalitete. To nam omogućuje da skrojimo optimalna rješenja za svaki individualni projekt. Imamo široko iskustvo u vođenju i savjetovanju klijenata te nam je cilj pronaći najbolje rješenje koje će biti u skladu sa posebnim uvjetima svakog pojedinog prostora. Uvijek je velika prednost raditi potrebne prilagodbe već pri samom nacrtu kako bi se izbjegle naknadne izmjene u procesu gradnje i kako bi dobili savršeni kamin po mjeri koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.

OBRATITE NAM SE

SAVJETI, NOVOSTI, POSEBNE PONUDE DIREKTNO U VAŠ INBOX

    Da, želim besplatno putem newslettera primati obavijesti o aktualnim ponudama, novostima i događanjima. Odjava je moguća u bilo kojem trenutku.