Početna/ELEKTRIČNI KAMINI

Kamin Studio – najveći izbor električnih kamina u Hrvatskoj. Mi smo posvećeni edukaciji, informiranju i partnerstvu s vama kako bismo zajedno stvorili idealno rješenje za električni kamin u vašem domu. Imamo mnoštvo složenih znanja koja dolaze iz dugogodišnjeg rada u prodaji električnih kamina. Ne samo da naš tim stručnjaka za kamine ima znanje, učinkovitost i spremnost za pomoći, već smo stvorili i centar za dizajn i edukaciju, tako da možete saznati više o električnim kaminima upravo ovdje na stranici ali i u direktnom kontaktu sa nama preko emaila: info@kaminstudio.hr ili na telefon 095 3299 486, 091 1599 181 . Ako vam je potrebna dodatna pomoć pri odabiru električnog kamina, obratite se našim stručnim savjetnicima za kamin koji vam mogu pomoći u donošenju konačne odluke o tome koji je električni kamin najbolji za vas.

Čista i zelena toplina                                                                                                                                                    Za razliku od tradicionalnih kamina na drva i plin, električni kamini ne trebaju dimnjak i dovod svježeg zraka, te nude izvor topline bez emisije čestica. Svi naši električni kamini ne zahtijevaju dimnjak i ne proizvode dim.

Vrhunski kvalitetni proizvodi, napravljeni da traju                                                                                                      Naši električni kamini su prvoklasne kvalitete, a proizvode ih vrhunski proizvođači s dugogodišnjim iskustvom. Bez obzira tražite li zidni ili ugradbeni električni kamin sa direktnim spajanjem na struju, električni insert/kazetu za ponovnu revitalizaciju starog kamina ili električni kamin sa dekorativnim okvirom u različitim stilovima. Mi nudimo proizvode koji se savršeno slažu s vašim osobnim ukusom  i koji će se savršeno uklopiti u vrhunsku i sofisticiranu ideju uređenja interijera za koju ste tako naporno radili. Naš širok izbor stilova u kombinaciji s proizvodnim tehnikama vrhunske kvalitete čini kupnju kamina u Kamin Studiu pametnim odabirom.

Jedna od boljih stvari među našim zidnim i ugradbenim električnim kaminima, pećima na struju, električnim kaminima sa dekorativnim okvirom i električnim kazetama je mogućnost postavljanja ili premještanja kamina bilo gdje u vašem domu. S našim električnim kaminima možete napraviti jedinstveni ugođaj toplog doma bez zahtjevnih i skupocjenih građevinskih radova. Nudimo prekrasne električne kamine u svim oblicima i veličinama, tako da smo sigurni da ćete naći idealan električni kamin koji se savršeno uklapa u vaš prostor.

 • Sale!

  Dimplex Ignite XL 60

  1.334,25  (10.052,91 kn)
  Dimplex Ignite XL 60-inčni električni kamin - XLF60 se ističe kao jedan od najboljih izbora među električnim kaminima za stambene i komercijalne instalacije. Velika staklena fronta od ruba do ruba daje veliki i upečatljiv kut gledanja efekata plamena koji izgleda poput prave vatre. Efekt plamena iz Multi-Fire XD® patentirane tehnologije izgleda baš kao prava vatra koja treperi i pleše iz ognjišta od akrilnog leda. Mogućnost različitih tema boja omogućuje vam promjenu izgleda kamina kako bi odgovarao vašem ukusu i raspoloženju. Svojom veličinom od 60 inča širine, ovaj ugradbeni električni kamin privlači pažnju vaših gostiju i daje im mir i dobrodošlicu u vaš dom ili poslovni prostor. Integrirani LED zaslon lako prikazuje podešavanje temperature, tajmer mirovanja i druge značajke dok ih podešavate ručno ili pomoću daljinskog upravljača. Uživajte u Dimplex IgniteXL 60" električnom kaminu tijekom cijele godine, bez obzira na godišnje doba. Opcija grijanja i efekt plamena su potpuno neovisni jedno od drugog. To znači da možete uživati u efektu plamena bez topline tijekom toplijih mjeseci, efektu plamena sa opcijom grijanja tijekom zime ili čak samo grijanje bez efekta plamena. Ovaj električni kamin sa učinkovitim i snažnim keramičkim grijačem može zagrijati prostorije (s dobrom izolacijom) do 60m2. Namjestite željenu temperaturu te sve prepustite ovom kaminu koji će održavati zadanu temperaturu u prostoriji. Comfort$aver® je patentirani keramički sustav grijanja koji automatskim podešavanjem brzine ventilatora i snage keramičkog grijača sigurno i precizno odgovara postavkama ugodne prostorije pri tome koristeći do 11% manje energije nego vodeći kvarcni infracrveni grijači. Dimplex Ignite XL 60 " je u potpunosti ugradbeni električni kamin, u ravnini sa zidom. Ovaj model dolazi sa naponskim kabelom dužine . Dimplex Ignite XL 60 "  je izvanredni električni kamin koji će nesumnjivo postati omiljena značajka vašeg doma ili poslovnog prostora. Za upit o raspoloživosti i kupnju pošaljite mail na info@kaminstudio.hr ili nas nazovite na 095/3299 486 Akcija POPUST od 25% vrijedi od 01.01.2023. do 28.02.2023. ili do isteka zaliha.
 • Sale!

  Tagu Helmi Pure White

  468,07  (3.526,67 kn)
  Tagu Helmi sa čistim i klasičnim dizajnom zasigurno će izgledati sjajno u vašoj dnevnoj sobi ili bilo kojoj drugoj sobi kojoj je potrebna žarišna točka. Dolazi sa završnom obradom u tamno smeđoj, hrast i  krem boji, nježno zaobljeno središte, glatke stupove i središnji okvir zaobljenih rubova. Njegovo ognjište s suptilnim naglascima i gornjim dijelom za oblikovanje krune daje ovom kaminu funkcionalan izgled koji se nalazi samo u tradicionalnim kaminima. Tagu Helmi dolazi sa 23˝inčnim Tagu Powewrflame 23˝ električnim insertom sa termostatom i provjerenom LED tehnologijom koja osigurava realan efekt vatre u bilo kojoj prostoriji po želji. Kao da sjedite pred pravim kaminom sa pravom vatrom. Samo jednim pritiskom na tipku daljinskog upravljača ste udaljeni od očaravajuće vatre ovog električnog kamina sa provjerenim 23-inčnim električnim ložištem Tagu Powerflame. Ovaj kamin daje realni efekt plamena i podesivo osvjetljenje plamena koji se može kontrolirati daljinskim upravljačem. Uživajte u Tagu Helmi električnom kaminu tijekom cijele godine, bez obzira na godišnje doba. Opcija grijanja i efekt plamena su potpuno neovisni jedno od drugog. To znači da možete uživati u efektu plamena bez topline tijekom toplijih mjeseci, efektu plamena sa opcijom grijanja tijekom zime ili čak samo grijanje bez efekta plamena. Ovaj električni kamin sa učinkovitim, snažnim i izuzetno tihim grijačem od 1500W može zagrijati prostorije (s dobrom izolacijom) i do 37m2. Tagu Helmi je posebno dizajniran za jednostavnu montažu za koju nije potreban alat. Zahvaljujući tankom dizajnu s dubinom od svega 250mm štedi prostor i savršene je dimenzije za gotovu svaku prostoriju u vašem domu. Za upit o raspoloživosti i kupnju pošaljite mail na: info@kaminstudio.hr ili nas nazovite na 095/329 9486
 • Sale!

  Aflamo Unique

  903,20  (6.805,16 kn)
  Aflamo UNIQUE ugradbeni električni kamin dostupan u 6 dimenzija nudi dokazano učinkovitu LED tehnologiju plamena koja  kupce privlači godinama, ali od sada sa još više mogućnosti. Ovo je svestrani električni kamin koji tu titulu može zahvaliti staklu sa tri strane i integriranim WIFI-om koji omogućuje upravljanje kaminom preko besplatne aplikacije za Android i iOS uređaje. Sa ovim modelom Aflamo je napravio korak dalje u efektu plamena koji izgleda baš kao prava vatra koja treperi i pleše iz ložišta od akrilnog kristala ili LED dekorativnih drva . Mogućnost odabira do 10 različitih tema boja ložišta i 6 boja plamena omogućuje vam promjenu izgleda kamina kako bi odgovarao vašem ukusu i raspoloženju. Moderan izgled ovog električnog kamina predstavlja centralnu točku svake prostorije. Uživajte u Aflamo UNIQUE električnom kaminu sa pogledom na plamen sa tri strane tijekom cijele godine, bez obzira na godišnje doba. Opcija grijanja i efekt plamena su potpuno neovisni jedno od drugog. To znači da možete uživati u efektu plamena bez topline tijekom toplijih mjeseci, efektu plamena sa opcijom grijanja tijekom zime ili čak samo grijanje bez efekta plamena (savršen za spavaće sobe ili mjesta gdje nije poželjna rasvjeta). Ovaj električni kamin sa učinkovitim grijačem i integriranim ventilatorom može dogrijavati dobro izolirane prostorije veličine do 30m2. Aflamo UNIQUE je odličan električni kamin koji će nesumnjivo postati omiljena značajka vašeg doma ili poslovnog prostora. Akcija PROLJETNI POPUST od 20% vrijedi od 01.04.2024. do 30.04.2024. ili do isteka zaliha. Za upit o raspoloživosti i kupnju pošaljite mail na: info@kaminstudio.hr ili nas nazovite na 095/3299 486 Dostava (bez opcije unosa) uz nadoplatu. Dostupno u dimenzijama:
  • Unique 107 / dimenzija (d x v x š): 107 x 43 x 20 cm, cijena 1.129€ - 20%=      903,20€ 
  • Unique 127 / dimenzija (d x v x š): 127 x 43 x 20 cm, cijena 1.279€ - 20%=    1.023,20€  
  • Unique 153 / dimenzija (d x v x š): 153 x 43 x 20 cm, cijena 1.409€ - 20%=   1.127,20€   
  • Unique 165 / dimenzija (d x v x š): 165 x 43 x 20 cm, cijena 1.569€ - 20%=   1.255,20€   
  • Unique 183 / dimenzija (d x v x š): 183 x 43 x 20 cm, cijena 1.849€ - 20%=  1.479,20€  
  • Unique 254 / dimenzija (d x v x š): 254 x 43 x 20 cm, cijena 2.289€ - 20%= 1.831,20€
 • Sale!

  Tagu Magna Soft Turquoise

  556,06  (4.189,63 kn)
  Zahvaljujući visokokvalitetnom višeslojnom premazu, Tagu Magna je premium dizajnerski kaminski okvir sa završnom obradom u bijeloj, crnoj ili tirkiznoj boji. Ovaj je kamin savršen dodatak vašoj dnevnoj sobi, uredu ili spavaćoj sobi i može svaku sobu pretvoriti u elegantan, ali ugodan prostor. Na Magni ćete pronaći lučno zaobljenu središnju ploču, kanelirane stupove s dvostrukim osnovnim blokovima i gornjim podignutim pločama te gornji dio u obliku krune. Tagu Magna dolazi sa 23˝inčnim Tagu Powewrflame 23˝ električnim insertom sa termostatom i provjerenom LED tehnologijom koja osigurava realan efekt vatre u bilo kojoj prostoriji po želji. Kao da sjedite pred pravim kaminom sa pravom vatrom. Samo jednim pritiskom na tipku daljinskog upravljača ste udaljeni od očaravajuće vatre ovog električnog kamina sa provjerenim 23-inčnim električnim ložištem Tagu Powerflame. Ovaj kamin daje realni efekt plamena i podesivo osvjetljenje plamena koji se može kontrolirati daljinskim upravljačem.  Uživajte u Tagu Magna električnom kaminu tijekom cijele godine, bez obzira na godišnje doba. Opcija grijanja i efekt plamena su potpuno neovisni jedno od drugog. To znači da možete uživati u efektu plamena bez topline tijekom toplijih mjeseci, efektu plamena sa opcijom grijanja tijekom zime ili čak samo grijanje bez efekta plamena. Ovaj električni kamin sa učinkovitim, snažnim i izuzetno tihim grijačem od 1500W može zagrijati prostorije (s dobrom izolacijom) i do 37m2. Tagu Magna je posebno dizajniran za jednostavnu montažu za koju nije potreban alat. Za upit o raspoloživosti i kupnju pošaljite mail na: info@kaminstudio.hr ili nas nazovite na 095/329 9486
 • Sale!

  Tagu Magna Deep Black

  556,06  (4.189,63 kn)
  Zahvaljujući visokokvalitetnom višeslojnom premazu, Tagu Magna je premium dizajnerski kaminski okvir sa završnom obradom u bijeloj, crnoj ili tirkiznoj boji. Ovaj je kamin savršen dodatak vašoj dnevnoj sobi, uredu ili spavaćoj sobi i može svaku sobu pretvoriti u elegantan, ali ugodan prostor. Na Magni ćete pronaći lučno zaobljenu središnju ploču, kanelirane stupove s dvostrukim osnovnim blokovima i gornjim podignutim pločama te gornji dio u obliku krune. Tagu Magna dolazi sa 23˝inčnim Tagu Powewrflame 23˝ električnim insertom sa termostatom i provjerenom LED tehnologijom koja osigurava realan efekt vatre u bilo kojoj prostoriji po želji. Kao da sjedite pred pravim kaminom sa pravom vatrom. Samo jednim pritiskom na tipku daljinskog upravljača ste udaljeni od očaravajuće vatre ovog električnog kamina sa provjerenim 23-inčnim električnim ložištem Tagu Powerflame. Ovaj kamin daje realni efekt plamena i podesivo osvjetljenje plamena koji se može kontrolirati daljinskim upravljačem.  Uživajte u Tagu Magna električnom kaminu tijekom cijele godine, bez obzira na godišnje doba. Opcija grijanja i efekt plamena su potpuno neovisni jedno od drugog. To znači da možete uživati u efektu plamena bez topline tijekom toplijih mjeseci, efektu plamena sa opcijom grijanja tijekom zime ili čak samo grijanje bez efekta plamena. Ovaj električni kamin sa učinkovitim, snažnim i izuzetno tihim grijačem od 1500W može zagrijati prostorije (s dobrom izolacijom) i do 37m2. Tagu Magna je posebno dizajniran za jednostavnu montažu za koju nije potreban alat. Za upit o raspoloživosti i kupnju pošaljite mail na: info@kaminstudio.hr ili nas nazovite na 095/3299 486
 • Sale!

  Tagu Magna Pure White

  556,06  (4.189,63 kn)
  Zahvaljujući visokokvalitetnom višeslojnom premazu, Tagu Magna je premium dizajnerski kaminski okvir sa završnom obradom u bijeloj, orah ili tamno smeđoj boji. Ovaj je kamin savršen dodatak vašoj dnevnoj sobi, uredu ili spavaćoj sobi i može svaku sobu pretvoriti u elegantan, ali ugodan prostor. Na Magni ćete pronaći lučno zaobljenu središnju ploču, kanelirane stupove s dvostrukim osnovnim blokovima i gornjim podignutim pločama te gornji dio u obliku krune. Tagu Magna dolazi sa 23˝inčnim Tagu Powewrflame 23˝ električnim insertom sa termostatom i provjerenom LED tehnologijom koja osigurava realan efekt vatre u bilo kojoj prostoriji po želji. Kao da sjedite pred pravim kaminom sa pravom vatrom. Samo jednim pritiskom na tipku daljinskog upravljača ste udaljeni od očaravajuće vatre ovog električnog kamina sa provjerenim 23-inčnim električnim ložištem Tagu Powerflame. Ovaj kamin daje realni efekt plamena i podesivo osvjetljenje plamena koji se može kontrolirati daljinskim upravljačem.  Uživajte u Tagu Magna električnom kaminu tijekom cijele godine, bez obzira na godišnje doba. Opcija grijanja i efekt plamena su potpuno neovisni jedno od drugog. To znači da možete uživati u efektu plamena bez topline tijekom toplijih mjeseci, efektu plamena sa opcijom grijanja tijekom zime ili čak samo grijanje bez efekta plamena. Ovaj električni kamin sa učinkovitim, snažnim i izuzetno tihim grijačem od 1500W može zagrijati prostorije (s dobrom izolacijom) i do 37m2. Tagu Magna je posebno dizajniran za jednostavnu montažu za koju nije potreban alat. Za upit o raspoloživosti i kupnju pošaljite mail na: info@kaminstudio.hr ili nas nazovite na 095/3299 486
 • Sale!

  Tagu Helmi Natural Oak

  468,07  (3.526,67 kn)
  Tagu Helmi sa čistim i klasičnim dizajnom zasigurno će izgledati sjajno u vašoj dnevnoj sobi ili bilo kojoj drugoj sobi kojoj je potrebna žarišna točka. Dolazi sa završnom obradom u tamno smeđoj, hrast i  krem boji, nježno zaobljeno središte, glatke stupove i središnji okvir zaobljenih rubova. Njegovo ognjište s suptilnim naglascima i gornjim dijelom za oblikovanje krune daje ovom kaminu funkcionalan izgled koji se nalazi samo u tradicionalnim kaminima. Tagu Helmi dolazi sa 23˝inčnim Tagu Powewrflame 23˝ električnim insertom sa termostatom i provjerenom LED tehnologijom koja osigurava realan efekt vatre u bilo kojoj prostoriji po želji. Kao da sjedite pred pravim kaminom sa pravom vatrom. Samo jednim pritiskom na tipku daljinskog upravljača ste udaljeni od očaravajuće vatre ovog električnog kamina sa provjerenim 23-inčnim električnim ložištem Tagu Powerflame. Ovaj kamin daje realni efekt plamena i podesivo osvjetljenje plamena koji se može kontrolirati daljinskim upravljačem. Uživajte u Tagu Helmi električnom kaminu tijekom cijele godine, bez obzira na godišnje doba. Opcija grijanja i efekt plamena su potpuno neovisni jedno od drugog. To znači da možete uživati u efektu plamena bez topline tijekom toplijih mjeseci, efektu plamena sa opcijom grijanja tijekom zime ili čak samo grijanje bez efekta plamena. Ovaj električni kamin sa učinkovitim, snažnim i izuzetno tihim grijačem od 1500W može zagrijati prostorije (s dobrom izolacijom) i do 37m2. Tagu Helmi je posebno dizajniran za jednostavnu montažu za koju nije potreban alat. Zahvaljujući tankom dizajnu s dubinom od svega 250mm štedi prostor i savršene je dimenzije za gotovu svaku prostoriju u vašem domu. Za upit o raspoloživosti i kupnju pošaljite mail na: info@kaminstudio.hr ili nas nazovite na 095/3299 486
 • Sale!

  Tagu Helmi Light Beige

  468,07  (3.526,67 kn)
  Tagu Helmi sa čistim i klasičnim dizajnom zasigurno će izgledati sjajno u vašoj dnevnoj sobi ili bilo kojoj drugoj sobi kojoj je potrebna žarišna točka. Dolazi sa završnom obradom u tamno smeđoj, hrast i  krem boji, nježno zaobljeno središte, glatke stupove i središnji okvir zaobljenih rubova. Njegovo ognjište s suptilnim naglascima i gornjim dijelom za oblikovanje krune daje ovom kaminu funkcionalan izgled koji se nalazi samo u tradicionalnim kaminima. Tagu Helmi dolazi sa 23˝inčnim Tagu Powewrflame 23˝ električnim insertom sa termostatom i provjerenom LED tehnologijom koja osigurava realan efekt vatre u bilo kojoj prostoriji po želji. Kao da sjedite pred pravim kaminom sa pravom vatrom. Samo jednim pritiskom na tipku daljinskog upravljača ste udaljeni od očaravajuće vatre ovog električnog kamina sa provjerenim 23-inčnim električnim ložištem Tagu Powerflame. Ovaj kamin daje realni efekt plamena i podesivo osvjetljenje plamena koji se može kontrolirati daljinskim upravljačem. Uživajte u Tagu Helmi električnom kaminu tijekom cijele godine, bez obzira na godišnje doba. Opcija grijanja i efekt plamena su potpuno neovisni jedno od drugog. To znači da možete uživati u efektu plamena bez topline tijekom toplijih mjeseci, efektu plamena sa opcijom grijanja tijekom zime ili čak samo grijanje bez efekta plamena. Ovaj električni kamin sa učinkovitim, snažnim i izuzetno tihim grijačem od 1500W može zagrijati prostorije (s dobrom izolacijom) i do 37m2. Tagu Helmi je posebno dizajniran za jednostavnu montažu za koju nije potreban alat. Zahvaljujući tankom dizajnu s dubinom od svega 250mm štedi prostor i savršene je dimenzije za gotovu svaku prostoriju u vašem domu. Za upit o raspoloživosti i kupnju pošaljite mail na: info@kaminstudio.hr ili nas nazovite na 095/3299 486
 • Sale!

  Tagu Larsen Solid Grey

  451,15  (3.399,19 kn)
  Tagu Larsen je sofisticirani kamin s pristupačnom cijenom s kojim jednostavno ne možete pogriješiti. Vrh kamina krasi oblik krune koji se savršeno nadopunjuje sa odgovarajućim podestom te je obložen višeslojnom čisto bijelom završnom obradom. Sigurno ćete uživati u njegovoj izrezbarenoj središnjoj ploči s odgovarajućim kaneliranim stupovima i stabilnom bazom. Tagu Larsen dolazi sa 23˝inčnim Tagu Powewrflame 23˝ električnim insertom sa termostatom i provjerenom LED tehnologijom koja osigurava realan efekt vatre u bilo kojoj prostoriji po želji. Kao da sjedite pred pravim kaminom sa pravom vatrom. Samo jednim pritiskom na tipku daljinskog upravljača ste udaljeni od očaravajuće vatre ovog električnog kamina sa provjerenim 23-inčnim električnim ložištem Tagu Powerflame.   Ovaj kamin daje realni efekt plamena i podesivo osvjetljenje plamena koji se može kontrolirati daljinskim upravljačem. Uživajte u Tagu Larsen električnom kaminu tijekom cijele godine, bez obzira na godišnje doba. Opcija grijanja i efekt plamena su potpuno neovisni jedno od drugog. To znači da možete uživati u efektu plamena bez topline tijekom toplijih mjeseci, efektu plamena sa opcijom grijanja tijekom zime ili čak samo grijanje bez efekta plamena. Ovaj električni kamin sa učinkovitim, snažnim i izuzetno tihim grijačem od 1500W može zagrijati prostorije (s dobrom izolacijom) i do 37m2. Tagu Larsen je posebno dizajniran za jednostavnu montažu za koju nije potreban alat. Zahvaljujući tankom dizajnu s dubinom od svega 250mm štedi prostor i savršene je dimenzije za gotovu svaku prostoriju u vašem domu. Za upit o raspoloživosti i kupnju pošaljite mail na: info@kaminstudio.hr ili nas nazovite na 095/329 9486
 • Sale!

  Tagu Frode Solid Grey

  359,76  (2.710,61 kn)
  Ako ste u potrazi za jednostavnim, ali elegantnim kaminskim okvirom, ne tražite dalje od Tagu Frode. Frode ima završnu obradu u višeslojnoj čisto bijeloj boji, boji hrasta ili pepeo sivoj boji. Pristupačan je i zasigurno će vašem domu dodati ugodan ambijent. Nudi dizajn koji štedi prostor koji je dubok samo 250 mm i može se savršeno uklopiti u vašu dnevnu sobu, ured ili spavaću sobu. Jednom kad osobno vidite Tagu Frode, ne sumnjamo da ćete cijeniti njegovu jednostavnu montažu i minimalistički skandinavski dizajn s jednostavnim linijama. Tagu Frode dolazi sa 23˝inčnim Tagu Powewrflame 23˝ električnim insertom sa termostatom i provjerenom LED tehnologijom koja osigurava realan efekt vatre u bilo kojoj prostoriji po želji. Kao da sjedite pred pravim kaminom sa pravom vatrom. Samo jednim pritiskom na tipku daljinskog upravljača ste udaljeni od očaravajuće vatre ovog električnog kamina sa provjerenim 23-inčnim električnim ložištem Tagu Powerflame. Ovaj kamin daje realni efekt plamena i podesivo osvjetljenje plamena koji se može kontrolirati daljinskim upravljačem.  Uživajte u Tagu Frode električnom kaminu tijekom cijele godine, bez obzira na godišnje doba. Opcija grijanja i efekt plamena su potpuno neovisni jedno od drugog. To znači da možete uživati u efektu plamena bez topline tijekom toplijih mjeseci, efektu plamena sa opcijom grijanja tijekom zime ili čak samo grijanje bez efekta plamena. Ovaj električni kamin sa učinkovitim, snažnim i izuzetno tihim grijačem od 1500W može zagrijati prostorije (s dobrom izolacijom) i do 37m2. Tagu Frode je posebno dizajniran za jednostavnu montažu za koju nije potreban alat. Zahvaljujući tankom dizajnu s dubinom od svega 250mm štedi prostor i savršene je dimenzije za gotovu svaku prostoriju u vašem domu. Za upit o raspoloživosti i kupnju pošaljite mail na: info@kaminstudio.hr ili nas nazovite na 095/329 9486 Akcija POPUST od 15% vrijedi od 16.03.2023. do 31.05.2023. ili do isteka zaliha.
 • Sale!

  Tagu Frode Light Beige

  359,76  (2.710,61 kn)
  Ako ste u potrazi za jednostavnim, ali elegantnim kaminskim okvirom, ne tražite dalje od Tagu Frode. Frode ima završnu obradu u višeslojnoj čisto bijeloj boji, boji hrasta ili pepeo sivoj boji. Pristupačan je i zasigurno će vašem domu dodati ugodan ambijent. Nudi dizajn koji štedi prostor koji je dubok samo 250 mm i može se savršeno uklopiti u vašu dnevnu sobu, ured ili spavaću sobu. Jednom kad osobno vidite Tagu Frode, ne sumnjamo da ćete cijeniti njegovu jednostavnu montažu i minimalistički skandinavski dizajn s jednostavnim linijama. Tagu Frode dolazi sa 23˝inčnim Tagu Powewrflame 23˝ električnim insertom sa termostatom i provjerenom LED tehnologijom koja osigurava realan efekt vatre u bilo kojoj prostoriji po želji. Kao da sjedite pred pravim kaminom sa pravom vatrom. Samo jednim pritiskom na tipku daljinskog upravljača ste udaljeni od očaravajuće vatre ovog električnog kamina sa provjerenim 23-inčnim električnim ložištem Tagu Powerflame. Ovaj kamin daje realni efekt plamena i podesivo osvjetljenje plamena koji se može kontrolirati daljinskim upravljačem.  Uživajte u Tagu Frode električnom kaminu tijekom cijele godine, bez obzira na godišnje doba. Opcija grijanja i efekt plamena su potpuno neovisni jedno od drugog. To znači da možete uživati u efektu plamena bez topline tijekom toplijih mjeseci, efektu plamena sa opcijom grijanja tijekom zime ili čak samo grijanje bez efekta plamena. Ovaj električni kamin sa učinkovitim, snažnim i izuzetno tihim grijačem od 1500W može zagrijati prostorije (s dobrom izolacijom) i do 37m2. Tagu Frode je posebno dizajniran za jednostavnu montažu za koju nije potreban alat. Zahvaljujući tankom dizajnu s dubinom od svega 250mm štedi prostor i savršene je dimenzije za gotovu svaku prostoriju u vašem domu. Za upit o raspoloživosti i kupnju pošaljite mail na: info@kaminstudio.hr ili nas nazovite na 095/329 9486
 • Sale!

  Tagu Frode Pure White

  359,76  (2.710,61 kn)
  Ako ste u potrazi za jednostavnim, ali elegantnim kaminskim okvirom, ne tražite dalje od Tagu Frode. Frode ima završnu obradu u višeslojnoj čisto bijeloj boji, boji hrasta ili pepeo sivoj boji. Pristupačan je i zasigurno će vašem domu dodati ugodan ambijent. Nudi dizajn koji štedi prostor koji je dubok samo 250 mm i može se savršeno uklopiti u vašu dnevnu sobu, ured ili spavaću sobu. Jednom kad osobno vidite Tagu Frode, ne sumnjamo da ćete cijeniti njegovu jednostavnu montažu i minimalistički skandinavski dizajn s jednostavnim linijama. Tagu Frode dolazi sa 23˝inčnim Tagu Powewrflame 23˝ električnim insertom sa termostatom i provjerenom LED tehnologijom koja osigurava realan efekt vatre u bilo kojoj prostoriji po želji. Kao da sjedite pred pravim kaminom sa pravom vatrom. Samo jednim pritiskom na tipku daljinskog upravljača ste udaljeni od očaravajuće vatre ovog električnog kamina sa provjerenim 23-inčnim električnim ložištem Tagu Powerflame. Ovaj kamin daje realni efekt plamena i podesivo osvjetljenje plamena koji se može kontrolirati daljinskim upravljačem.  Uživajte u Tagu Frode električnom kaminu tijekom cijele godine, bez obzira na godišnje doba. Opcija grijanja i efekt plamena su potpuno neovisni jedno od drugog. To znači da možete uživati u efektu plamena bez topline tijekom toplijih mjeseci, efektu plamena sa opcijom grijanja tijekom zime ili čak samo grijanje bez efekta plamena. Ovaj električni kamin sa učinkovitim, snažnim i izuzetno tihim grijačem od 1500W može zagrijati prostorije (s dobrom izolacijom) i do 37m2. Tagu Frode je posebno dizajniran za jednostavnu montažu za koju nije potreban alat. Zahvaljujući tankom dizajnu s dubinom od svega 250mm štedi prostor i savršene je dimenzije za gotovu svaku prostoriju u vašem domu. Za upit o raspoloživosti i kupnju pošaljite mail na: info@kaminstudio.hr ili nas nazovite na 095/3299 486

Naslov

Go to Top