Početna/ELEKTRIČNI KAMINI

Kamin Studio – najveći izbor električnih kamina u Hrvatskoj. Mi smo posvećeni edukaciji, informiranju i partnerstvu s vama kako bismo zajedno stvorili idealno rješenje za električni kamin u vašem domu. Imamo mnoštvo složenih znanja koja dolaze iz dugogodišnjeg rada u prodaji električnih kamina. Ne samo da naš tim stručnjaka za kamine ima znanje, učinkovitost i spremnost za pomoći, već smo stvorili i centar za dizajn i edukaciju, tako da možete saznati više o električnim kaminima upravo ovdje na stranici ali i u direktnom kontaktu sa nama preko emaila: info@kaminstudio.hr ili na telefon 095 3299 486, 091 1599 181 . Ako vam je potrebna dodatna pomoć pri odabiru električnog kamina, obratite se našim stručnim savjetnicima za kamin koji vam mogu pomoći u donošenju konačne odluke o tome koji je električni kamin najbolji za vas.

Čista i zelena toplina                                                                                                                                                    Za razliku od tradicionalnih kamina na drva i plin, električni kamini ne trebaju dimnjak i dovod svježeg zraka, te nude izvor topline bez emisije čestica. Svi naši električni kamini ne zahtijevaju dimnjak i ne proizvode dim.

Vrhunski kvalitetni proizvodi, napravljeni da traju                                                                                                      Naši električni kamini su prvoklasne kvalitete, a proizvode ih vrhunski proizvođači s dugogodišnjim iskustvom. Bez obzira tražite li zidni ili ugradbeni električni kamin sa direktnim spajanjem na struju, električni insert/kazetu za ponovnu revitalizaciju starog kamina ili električni kamin sa dekorativnim okvirom u različitim stilovima. Mi nudimo proizvode koji se savršeno slažu s vašim osobnim ukusom  i koji će se savršeno uklopiti u vrhunsku i sofisticiranu ideju uređenja interijera za koju ste tako naporno radili. Naš širok izbor stilova u kombinaciji s proizvodnim tehnikama vrhunske kvalitete čini kupnju kamina u Kamin Studiu pametnim odabirom.

Jedna od boljih stvari među našim zidnim i ugradbenim električnim kaminima, pećima na struju, električnim kaminima sa dekorativnim okvirom i električnim kazetama je mogućnost postavljanja ili premještanja kamina bilo gdje u vašem domu. S našim električnim kaminima možete napraviti jedinstveni ugođaj toplog doma bez zahtjevnih i skupocjenih građevinskih radova. Nudimo prekrasne električne kamine u svim oblicima i veličinama, tako da smo sigurni da ćete naći idealan električni kamin koji se savršeno uklapa u vaš prostor.

Naslov

Go to Top