Toplina kojoj možeš vjerovati

Noirot je spoj europske elegancije i francuske sofisticiranosti koja dolazi s doživotnim jamstvom. Osnovan u Laonu u Francuskoj i već 75 godina grije srca i domove tisućama ljudi.

Naš sofisticiran raspon grijanja je ekonomičan, pouzdan, izuzetno udoban, tih i bez ventilatora te potpuno siguran za asmatičare i osobe s alergijama. Noirot sjedi na samom čelu inovacije i tehnologije grijalica. Revolucionarni Monoblok grijači element je potpuno tih i nije podložan pucketanju. Taj patentirani element osigurava zagrijavanje veće količine zraka i niske troškove grijanja.
Svaki grijač opremljen je preciznim termostatom koji godinama održava željenu temperaturu u maksimalnom odstupanju od 0,1 stupnja celzijusa što u konačnici dovodi do smanjenja troškova grijanja. Upravo je ta prednost razvoja najnovije tehnologije i kvalitete zaslužna za naše Doživotno Jamstvo koje će vam osigurat udobnost i duševni mir tijekom cijelog života.

Noirot konvektori

istraži NOIROT konvektore

Isijavajući paneli

istraži NOIROT isijavajuće panele

Akumulatorske grijalice

istraži NOIROT akumulatorske grijalice

SAVJETI, NOVOSTI, POSEBNE PONUDE DIREKTNO U VAŠ INBOX

Da, želim besplatno putem newslettera primati obavijesti o aktualnim ponudama, novostima i događanjima. Odjava je moguća u bilo kojem trenutku.