Studio Kamin korisnička podrška

Korisnička podrška i tehničko savjetovanje

Kupnja novog kamina ili peći za vaš dom ne sastoji se od jednog jedinog koraka već se radi o procesu prilikom kojeg je potrebno razmotriti razne aspekte kao što su stil, dizajn i budžet koji imate na raspolaganju, a pritom vam je na raspolaganju naša stručna korisnička podrška.

Jednako važna stavka prilikom izbora su i tehnički aspekti koje treba uzeti u obzir kako biste izabrali optimalan kamin za vaše potrebe. Dimovodne cijevi, veličina dimnjaka, način instalacije te površina grijanog prostora aspekti su koje treba uzeti u obzir. Zasigurno ste u prednosti ukoliko imate mogućnost prilikom posjete salonu dostaviti mjere vašeg dimnjaka i skice prostora gdje namjeravate postaviti kamin kako bi vas što bolje savjetovali. U suprotnom, možete jednostavno dogovoriti kućnu posjetu i savjetovanje te na taj način osigurati da sve bude savršeno.

Izbor je na vama, a naša korisnička podrška uvijek na raspolaganju.

Ugradnja

Postavljanje kamina može biti pravi izazov, posebice ako oko ložišta želite imati oblogu izrađenu po mjeri. Naš tim instalatera i korisnička podrška su tu da vam pomognu prilikom ugradnje.

Svaki kamin biti će stavljen u funkciju i testiran prije odlaska instalatera.

Studio Kamin korisnička podrška
Studio Kamin korisnička podrška

Dostava

Naš standardni period dostave je od 3 do 15 radnih dana nakon primitka potvrde narudžbe i evidentirane uplate.

Po otpremanju vaše pošiljke biti ćete obaviješteni putem e-maila. U slučaju da proizvod koji ste naručili trenutno nije dostupan ili nije na lageru, biti ćete obaviješteni telefonski ili putem maila o predviđenom datumu dostave. Za proizvode po narudžbi rok isporuke može biti duži od 15 radnih dana.

Troškovi dostave ovise o veličini i težini proizvoda.

Način plaćanja

Plaćanje se vrši po ponudi bankovnom doznakom. Za detaljnije informacije kontaktirajte vama najbližu poslovnicu.

Studio Kamin korisnička podrška

Popravci i rezervni dijelovi

Radimo sa najboljim svjetskim brandovima stoga naši proizvodi nemaju poteškoća i to na veliko zadovoljstvo naših klijenata. Međutim, u slučaju bilo kakvih problema, na raspolaganju vam je korisnička podrška i stručni tim tehničara koji će detektirati i otkloniti eventualni kvar. Također, nudimo rezervne dijelove kao što su brtve, boje, stakla te ploče za kuhanje kojima su opremljene neke od naših peći na drva, a koje je s vremenom ponekad potrebno zamijeniti zbog istrošenosti.

Pogledajte ponudu dodataka i rezervnih djelova

SAVJETI, NOVOSTI, POSEBNE PONUDE DIREKTNO U VAŠ INBOX

    Da, želim besplatno putem newslettera primati obavijesti o aktualnim ponudama, novostima i događanjima. Odjava je moguća u bilo kojem trenutku.