Studio Kamin korisnička podrška

Korisnička podrška i tehničko savjetovanje

Kupnja novog kamina ili peći za vaš dom ne sastoji se od jednog jedinog koraka već se radi o procesu prilikom kojeg je potrebno razmotriti razne aspekte kao što su stil, dizajn i budžet koji imate na raspolaganju, a pritom vam je na raspolaganju naša stručna korisnička podrška.

Jednako važna stavka prilikom izbora su i tehnički aspekti koje treba uzeti u obzir kako biste izabrali optimalan kamin za vaše potrebe. Dimovodne cijevi, veličina dimnjaka, način instalacije te površina grijanog prostora aspekti su koje treba uzeti u obzir. Zasigurno ste u prednosti ukoliko imate mogućnost prilikom posjete salonu dostaviti mjere vašeg dimnjaka i skice prostora gdje namjeravate postaviti kamin kako bi vas što bolje savjetovali. U suprotnom, možete jednostavno dogovoriti kućnu posjetu i savjetovanje te na taj način osigurati da sve bude savršeno.

Izbor je na vama, a naša korisnička podrška uvijek na raspolaganju.

Ugradnja

Postavljanje kamina može biti pravi izazov, posebice ako oko ložišta želite imati oblogu izrađenu po mjeri. Naš tim instalatera i korisnička podrška su tu da vam pomognu prilikom ugradnje.

Svaki kamin biti će stavljen u funkciju i testiran prije odlaska instalatera.

Studio Kamin korisnička podrška
Studio Kamin korisnička podrška

Dostava

Naš standardni period dostave je od 2 do 6 radnih dana nakon primitka potvrde narudžbe.

Po otpremanju vaše pošiljke biti ćete obaviješteni putem e-maila. U slučaju da proizvod koji ste naručili trenutno nije dostupan ili nije na lageru, biti ćete obaviješteni telefonski ili putem maila o predviđenom datumu dostave. Ukoliko niste spremni čekati proizvod zbog dužeg perioda dostave, narudžbu je moguće otkazati.

Troškovi dostave ovise o veličini i težini proizvoda.

Način plaćanja

Kupovina kamina ili peći na drva može biti znatna investicija. Iz tog razloga nudimo mogućnost plaćanja na rate. Za detaljnije informacije kontaktirajte vama najbližu poslovnicu.

Kamin Studio - Opcije plaćanja kreditne kartice
Studio Kamin korisnička podrška
Studio Kamin korisnička podrška

Popravci i rezervni dijelovi

Radimo sa najboljim svjetskim brandovima stoga naši proizvodi nemaju poteškoća i to na veliko zadovoljstvo naših klijenata. Međutim, u slučaju bilo kakvih problema, na raspolaganju vam je korisnička podrška i stručni tim tehničara koji će detektirati i otkloniti eventualni kvar. Također, nudimo rezervne dijelove kao što su brtve, boje, stakla te ploče za kuhanje kojima su opremljene neke od naših peći na drva, a koje je s vremenom ponekad potrebno zamijeniti zbog istrošenosti.

Pogledajte ponudu dodataka i rezervnih djelova

SAVJETI, NOVOSTI, POSEBNE PONUDE DIREKTNO U VAŠ INBOX

Da, želim besplatno putem newslettera primati obavijesti o aktualnim ponudama, novostima i događanjima. Odjava je moguća u bilo kojem trenutku.